耳机俱乐部论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

手机号码,快捷登录

三首歌词-------母亲节的致意

高级会员

感谢关注耳机俱乐部网站,注册后有更多权限。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x
烛光里的妈妈[/COLOR]
毛阿敏[/COLOR]

妈妈我想对您说,
话到嘴边又咽下,
妈妈我想对您笑,
眼里却点点泪花。

噢妈妈,
烛光里的妈妈,
您的黑发泛起了霜花,

噢妈妈,
烛光里的妈妈,
您的脸颊印着这多牵挂?

噢妈妈,
烛光里的妈妈,
您的腰身倦得不再挺拔?

妈妈,烛光里的妈妈,
您的眼睛为何失去了光华,

妈妈呀,女儿已长大,
不愿意牵着您的衣襟走过春秋冬夏?
噢妈妈相信我,
女儿自有女儿的报答。

真的爱你[/COLOR]
BEYOND[/COLOR]

无法可修饰的一对手,
带出温暖永远在背后,
纵使罗嗦始终关注,
不懂珍惜太内疚。
仍记起温馨的一对手,
始终给我照顾未变样,
理想一天终于等到,
春风化雨暖透我的心,
一生眷顾无言地送赠。
是你多么温馨的目光,
教我坚毅望着前路,
叮嘱我跌倒不应放弃。
没法解释怎可报尽亲恩?
爱意宽大是无限,
请准我说声真的爱你。

Mother[/COLOR]
PINK FLOYD[/COLOR]

Mother, do you think they&#39ll drop the bomb?
Mother, do you think they&#39ll like this song?
Mother, do you think they&#39ll try to break my balls?
Ooooowaa Mother, should I build a wall?
Mother, should I run for President?
Mother, should I trust the government?
Mother, will they put me in the firing line?
Ooooowaa Is it just a waste of time?
Hush, my baby. Baby, don&#39t you cry.
Momma&#39s gonna make all of your nightmares come true.
Momma&#39s gonna put all of her fears into you.
Momma&#39s gonna keep you right here under her wing.
She won&#39t let you fly, but she might let you sing.
Momma&#39s gonna keep Baby cozy and warm.
Oooo Babe.
Oooo Babe.
Ooo Babe, of course Momma&#39s gonna help build a wall.
Mother, do you think she&#39s good enough,
For me?
Mother, do you think she&#39s dangerous,
To me?
Mother will she tear your little boy apart?
Ooooowaa Mother, will she break my heart?
Hush, my baby. Baby, don&#39t you cry.
Momma&#39s gonna check out all your girlfriends for you.
Momma won&#39t let anyone dirty get through.
Momma&#39s gonna wait up until you get in.
Momma will always find out where you&#39ve been.
Momma&#39s gonna keep Baby healthy and clean.
Oooo Babe.
Oooo Babe.
Ooo Babe, you&#39ll always be Baby to me.
Mother, did it need to be so high?

高级会员

我顶!今天大家都问候妈妈了吗?

超级会员

支持,共鸣!

初级会员

怀念我的母亲!
祝论坛朋友的妈妈们都幸福快乐!

中级会员

只和父亲、侄子通了电话
   贴一首舒婷写的致母亲的诗,她写的是在对地下的母亲的怀念。
   我们只当成游子对母亲的思念好了。。。。。。

【呵,母亲】

你苍白的指尖理着我的双鬓
我禁不住象儿时一样
紧紧拉住你的衣襟
呵,母亲
为了留住你渐渐隐去的身影
虽然晨曦已把梦剪成烟缕
我还是久久不敢睁开眼睛

我依旧珍藏着那鲜红的围巾
生怕浣洗会使它
失去你特有的温馨
呵,母亲